Kaartje gekocht voor ons concert….?

Beste zangliefhebber(s),

Wat leuk dat je kaarten hebt gekocht voor het concert van Amice en theater Duo Casa. We zijn heel blij dat we dit na 1 1/2 jaar uitstel eindelijk kunnen gaan doen!

Maar er gelden helaas nog altijd speciale maatregelen i.v.m. corona. We moeten je vragen om bij de ingang een bewijs van vaccinatie, een negatieve testuitslag of een bewijs dat je genezen bent van corona te laten zien.

Dat kan op de verschillende manieren. Je kunt een coronacheck QR code aanmaken als je

– volledig gevaccineerd bent

– recent getest bent (uiterlijk 48 uur voor aanvang van het concert)

– minder dan 180 dagen geleden corona hebt gehad.

Op https://coronacheck.nl vind je meer informatie over de coronacheckapp. Je leest daar ook hoe je een QR code op papier kunt maken. Ook het gele vaccinatieboekje en het formulier wat je meekrijgt direct na het vaccineren zijn voldoende bewijs. Als iedereen ook klachtenvrij is, is het niet meer nodig om anderhalve meter afstand te houden.

Er is wat onduidelijkheid ontstaan over de aanvangstijden; 

De middagvoorstelling begint om 15.00u en u bent welkom vanaf 14.30u 

De avondvoorstelling begint om 19.30u en daarbij bent u welkom vanaf 19.00u

We hebben het deze zomer gezien; niets zo veranderlijk als het weer. Neem een dekentje/regencape mee, er is geen mogelijkheid om te schuilen in het museum zelf. Een paar druppels regen houdt ons niet tegen maar kijk op zaterdag 18 september vanaf half 11 op deze site. Hier zullen we laten zien of het concert doorgaat of niet.

Heb je wellicht een museumjaarkaart? Museum ’t Oude Slot zou het zeer op prijs stellen als je die bij binnenkomst wilt laten scannen. Dit is natuurlijk geen voorwaarde om ons concert te bezoeken.

Heb je kaartjes voor anderen gekocht? Stuur deze mail dan alsjeblieft even door of controleer of zij die ook ontvangen hebben.

Wij hebben er enorm veel zin in en zien je graag op 18 september!

Zanggroep Amice

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *