Zingen is leuk én gezond. Als jij dat ook vindt, doe dan mee.

Kennis maken

Er is geen betere manier om ons te leren kennen dan het bijwonen van een repetitie. Voordat je je aanmeldt ben je van harte uitgenodigd om eerst een kijkje te komen nemen en te komen luisteren tijdens één van de repetities of tijdens een uitvoering natuurlijk. Laat het ons van tevoren even weten (zie contact) om verrassingen te voorkomen (b.v. omdat een repetitie niet doorgaat).  Als je besluit om je aan te melden krijg je een buddy toegewezen die ervoor zorgt dat je je zo snel mogelijk thuis voelt.

(Aspirant) lid worden

Iedereen die binnen de doelgroep van de vereniging past (qua leeftijd en geslacht) kan zich aanmelden als lid.
(In uitzonderlijke gevallen, waar dit het belang van de vereniging dient, kan het bestuur anders besluiten.)

  • Je ontvangt dan een uitnodiging om bij 2 repetities aanwezig te zijn en te komen luisteren en/of meezingen.
  • Daarna ontvang/download je het inschrijfformulier dat je ingevuld bij de secretaris inlevert.
  • Daarmee gaat je proefperiode van 3 maanden in. In deze periode wordt je begeleid door een “buddy”. Deze maakt je wegwijs in de muziek, werkwijze en is je aanspreekpunt voor vragen, etc. De dirigent neemt in deze periode een stemtest af om je in te delen bij de passende stemhoogte en koorbehoefte.
  • Na deze proefperiode ben je definitief toegetreden.

Contributie

De contributie dient te worden betaald in termijnen van een half of heel jaar. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene ledenvergadering en wordt via de website  gepubliceerd. Vanaf 2023 is de contributie vastgesteld op € 175,–/jaar. De contributie dient te worden voldaan in januari van het betreffende contributiejaar. Indien in twee termijnen betaald wordt, dan dient de eerste helft te worden voldaan in januari en de tweede helft vóór 1 juli van het betreffende contributiejaar. De contributie kan worden voldaan op NL49 RABO 0331 0699 70 t.n.v. Amice.